Novosti u udruženju

21/01/2014

Četiri godine rada Zrepoka

21. januara 2014. godine, u hotelu „Vojvodina“, „Zrenjaninski poslovni krug –“ je priredio koktel povodom četiri godine postojanja i svečanog otvaranja kancelarije Udruženja. U zvaničnom delu svečanosti predstavljen je novi Prijatelj Udruženja, sumirani su rezultati rada u 2013.-oj godini, predstavljeni planovi za 2014-u i izvršena je promocija trećeg izdanja „Zrenjaninske sive knjige“.

Ovom događaju prisustvovali su nosioci najznačajnijih funkcija grada Zrenjanina i Srednjobanatskog okruga, javne ličnosti, zvanični predstavnici gradske uprave, javnih preduzeća, predstavnici medija, kao i poslovnih i nevladinih organizacija sa kojima „ZREPOK“ sarađuje. Po prvi put ove godine svečanom koktelu su prisustvovali i direktori najvećih privrednih društava u Zrenjaninu.

Skup je otvorila Izabela Kiš, PR Sekretar ZREPOK-a, koja je u ime svih članova „ZRENJANINSKOG POSLOVNOG KRUGA“ pozdravila goste i iskreno im se zahvalila što su se odazvali pozivu.

Na ceremoniji je predočena odluka skupštine „ZREPOK“-a da ove godine dodeli jednu „Povelju prijateljstva“ i to za gospodina Radivoja Šajtinca, renomiranog Zrenjaninskog književnika i kulturnog poslenika.

„POVELJU PRIJATELJSTVA“ Radivoju Šajtincu uručio je član „ZREPOK“-a i izvršni direktor UnoDroP-a gospodin Steva Kočalka.

Nakon uručene Povelje Prijateljstva prisutnima se obratio Dragan Vidaković, predsednik „Zrenjaninskog poslovnog kruga“. On je ukratko sumirao rezultate rada Udruženja u 2013. godini, ujedno je i nabrojao nekoliko nagrada koje su uručene najuspešnijim članovima Udruženja krajem prošle godine, predstavio javnosti plan rada za 2014-u kao i treće izdanje „Zrenjaninske sive knjige“.

Elektronsko izdanje „Zrenjaninske sive knjige“ možete preuzeti OVDE.

Na kraju je Dragan Vidaković u svoje i u ime članova Udruženja poželeo svima „pre svega, dobro zdravlje u ovoj godini, potom, puno ličnog i poslovnog uspeha, i na posletku da se sledeće godine na isti način okupimo ovde u još boljem raspoloženju i uverenju da su stvari bolje nego što su danas“.