Događaji u udruženju

11/12/2013

Pet godina udruživanja = pet godina uspeha

U petak 6. Decembra u hotelu Prestige, u prisustvu poslovnih partnera, prijatelja i članova proslavili smo svoj peti rodjendan. Preko 200 zvanica veče je započelo degustacijom novog belog penušavog vina Vronsky iz Rubina koje je prvi put predstavljeno tržištu.

Oficijelni deo programa započeo je emitovanjem filma o UnoDroP-u koji i ovde možete pogledati :Goste je u ime UnoDroP-a pozdravio izvršni direktor kompanije gospodin Steva Kočalka. Gospodin Kočalka je podsetio na dane formiranja, značaj udruživanja i vrednosti koje smo zajedno postigli u poslednjih pet godina rada osvrnuvši se na sve članove. Napomenuo je da u 2014-oj godini očekuje još teže poslovno okruženje ali da će UnoDroP nastaviti da se razvija kroz prijem novih članova, otvaranje novih prodajnih objekata, uvodjenje novih proizvoda u PL i unapredjenje odnosa sa poslovnim partnerima. Prisutnima je poželeo puno uspeha u borbi sa izazovima koje budućnost pred nas postavlja.

Predsednik nadzornog odbora gospodin Ljubinko Trifunović najzaslužnijim poslovnim partnerima dodelio je zahvalnice. Ove godine zahvalnice su dobili Rubin i Voda Vrnjci za višegodišnju uspešnu saradnju, Knjaz Miloš za najveći razvoj i Apatinska pivara za najveći promet u poslovanju sa UnoDroP-om.

U nastavku večeri gosti su uživali u hrani spremljenoj od majstora iz kuhinje hotela Prestige i najkvalitetnijim pićima iz proizvodnog asortimana naših poslovnih partnera. Za dobro raspoloženje i zabavu pobrinula se Goca Tržan koja svojom pesmom nikoga u sali nije ostavila ravnodušnim.